Haptoptherapie Haarlem

Haptotherapie Haarlem

Haptonomie in Haarlem richt zich in het bijzonder op de bewustwording van, en het (weer) gevoel te krijgen voor onze fysieke reacties, gedachten en gedrag. In onze huidige maatschappij wordt steeds meer geleefd vanuit het denken en het verstand. Hierdoor komen we steeds verder af te staan van ons lichaam en gevoelsreacties. Zonder te voelen kun je echter niet ervaren wat goed of wat juist slecht voor je is. Door Haptonoom Haarlem wordt getracht het contact te herstellen met het voelen en met het gevoelsleven. Dit brengt verstand en gevoel meer in evenwicht. Bij haptonomie spelen naast de gesprekken vooral de ervaringsoefeningen en de aanraking een rol bij het inzichtelijk maken hoe het op het moment met je is.

De visie van waaruit Jacqueline ten Hoeve werkt

Zoals Anna Terruwe (psychiater en grondlegger van de bevestigingsleer) heeft gezegd: 'Jij mag zijn zoals je bent, om te worden die je bent, maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw wijze en op jouw uur.'  Het beleven en ervaren van “zijn zoals je bent” is van grote, persoonlijke waarde en het waard te onderzoeken als belemmeringen daarin een rol spelen. Het is volgens velen en in beleving van Haptonoom Haarlem een bron van geluk. In het proces van ontdekking over wat jou letterlijk en figuurlijk beweegt en wat je daarbij eventueel belemmert, kan haptonoom Jacqueline ten Hoeve je gidsen en op weg helpen. 

Meer weten over Haptotherapie in Haarlem?

Haptonomie in Haarlem kent vele, tevreden cliënten die zijn geholpen met hun individuele problemen. Op de website kun je meer lezen over hun ervaringen. Ben je benieuwd of Jacqueline ten Hoeve als haptonoom ook voor jouw klachten wat kan betekenen? Dan kun je voor een geheel vrijblijvend gesprek mailen of bellen via 06 288 363 25. Ook kun je gebruik maken van het contactformulier op de website.

Verbinding maken en op 1,5 meter afstand? Het kan!