Therapie bij een burnout in Haarlem

Kenmerkend voor onze hedendaagse maatschappij is de druk om te presteren. Hoewel ambitie op zich best wel goed is en voor een gezonde stress kan zorgen, schuilt net hierin ook het gevaar dat je je eigen grenzen te ver gaat overschrijden. Een burnout kan dan op de loer liggen. Wanneer je je letterlijk opgebrand voelt, elke dag met tegenzin naar het werk gaat en je tal van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en hevige vermoeidheid begint te ondervinden, is het de hoogste tijd om aan de bel te trekken. Bij een burnout in Haarlem kan je baat hebben bij haptotherapie.

Hoe kan ik je helpen bij een burn out in Haarlem?

Een burnout is niet altijd even gemakkelijk en duidelijk te herkennen. Vaak wordt het ten onrechte aanzien als een depressie terwijl een burnout vaak werkgerelateerd is. Meestal is het een combinatie van meerdere factoren. Hierin moeten dan ook de oorzaken gezocht worden en van hieruit kan de weg naar herstel beginnen. Toegeven voor jezelf dat je lijdt aan een burnout, is al een grote stap in de goede richting. Samen kunnen we je nu de concrete oorzaken gaan aanpakken door middel van gesprekken en therapie. Niet alleen wordt aandacht geschonken aan de factoren die tot de burnout geleid hebben, er wordt ook proactief gewerkt aan het voorkomen van dezelfde symptomen in de toekomst. Je zal leren herkennen waar je grenzen liggen, deze leren erkennen en daarnaar kunnen handelen. Zo vergroot je je autonomie en eventuele assertiviteit. Je wordt begeleid door mij (Jacqueline) vanuit kwetsbaarheid, integriteit, vertrouwen en veiligheid. Ik help je graag met jouw burn out in mijn praktijk te Haarlem. Indien noodzakelijk of wenselijk wordt ook samengewerkt met andere disciplines om zo tot een optimale aanpak te komen. 

Afspraak maken?

Wens je nog wat meer informatie over therapie bij een burn out in Haarlem? Dan kan je tijdens de kantooruren bellen naar het nummer 06 288 363 25, een mail sturen of het contactformulier op de site invullen. Ik help je graag verder.

Verbinding maken en op 1,5 meter afstand? Het kan!